® ArtEd este marcă înregistrată

Activitățile ArtEd

Vă așteptăm în tabără!

Conceptul ArtEd se bazează pe experiența celor 22 ani pe care îi împlinim în 2023. Astfel, ne dorim ca, în fiecare an, în taberele noastre, elevii participanți să poată lua parte la activități diverse, în cadrul cărora să îmbinăm petrecerea plăcută a timpului cu atingerea obiectivelor educaționale pe care le urmărim în programele noastre:

  • dezvoltarea capacității de interrelaționare și comunicare;
  • dezvoltarea capacității de lucru în echipă;
  • dezvoltarea și stimularea abilităților practice;
  • nuanțarea exprimării verbale și scrise.

 

Activitățile pe care le propunem în fiecare vară sunt gândite, în așa fel, încât să dăm posibilitatea fiecărui copil să se exprime, iar în final, părinții, cadrele didactice și, bineințeles elevii, să se bucure împreună de rezultatele obținute la atelierele de lucru.

Îmbinăm în fiecare serie, activitățile sportive cu atelierele de teatru, dans, arte vizuale, echitație cu jocurile pe echipe, căutarea de comori, karaoke sau ziua aventurii (pentru Durău), în care învățăm cum să ne descurcăm într-o situație.

Arte plastice

Supraviețuire în natură și prim ajutor

Modelaj

Dans

Artă fotografică

Drumeție

Teatru

Sport

Animație

Parc de aventură

Căutare de comori

Arhitectura

Abonează-te la newsletterul nostru!

        Dacă vrei să primești informații în legătură cu evenimentele ce urmează să le organizăm în Complexul ArtEd, completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]