® ArtEd este marcă înregistrată
RORO ENEN

Complexul turistic ArtEd

Prezentarea Complexului Turistic ArtEd

Complexul ArtEd, este situat în Staţiunea Durău, cu privelişte directă către Masivul Ceahlău, fiind construit special astfel încât să poată oferi turiștilor un mediu confortabil. Complexul ArtEd a fost inaugurat în luna mai 2009, și dispune de 17 apartamente și 5 camere simple, restaurant cu o capacitate maximă de 120 de persoane, curte de 12.000 de metri pătrați, 3 săli de lucru, sală de spectacole, parc de aventură (3 tiroliene, 2 trasee cu câte 6 punţi suspendate, panou de căţărare).

 

Camere

Cazarea se face în apartamente cu suprafețe cuprinse între 37 și 54 de metri pătrați, având 2 camere și grup sanitar propriu (dotat cu 2 chiuvete, toaletă și cabină de duș). Structura de cazare este flexibilă, apartamentele putând fi configurate să găzduiască 2, 3 sau 4 persoane, reprezentând astfel o variantă ideală pentru familii cu copii. La cerere se pot amenaja camerele cu câte 3 paturi, capacitatea totală crescând astfel la 120 de locuri. Livingul spațios (60 metri pătrați) este un loc plăcut de relaxare, unde veți găsi jocuri de societate, iar în serile deosebite putem organiza concerte de jazz, folk, spectacole de teatru sau seri de dans.

 

Restaurant și sala multifuncțională

Complexul are un restaurant cu o capacitate maximă de 120 de persoane, care oferă o panoramă superbă a masivului Ceahlău, lângă acesta aflânduse o sală specială, de aproximativ 40 de metri pătrați, în care se poate dansa.

Sala multifuncțională de aproximativ 250 de metri pătrați și 150 de locuri este dotată cu: lumini profesionale  de spectacol, instalație profesională de sunet , videoproiector, ecran de proiecție și cameră de filmat. Aceasta poate fi folosită în cadrul teambuilding-urilor, conferințelor sau spectacolelor.

Curte exterioară și parc de aventură

Curtea generoasă de 12.000 de metri pătrați este complet îngrădită și poate fi folosită atât ca pârtie de săniuș (sau schi), cât și ca loc de joacă pentru copii. Complexul beneficiază de pază permanentă, supraveghere video și sistem de control al accesului pe bază de cartelă.

 

Mini parcul de aventură din curtea noastră conține: 3 tiroliene, 4 punți suspendate și un hexagon cu jocuri de echilibru. Mai putem organiza tir cu arcul și deasemenea în curte avem montat un panou pentru cățărări.

Piscină acoperită și teren de sport multifuncțional

Piscină interioară 12/6m, cu adâncimea de 1,07 la 1,40 cu instalație automată de filtrare și curățare a apei și stație de tratare a aerului.

 

Teren multisport cu suprafață sintetică și instalație de nocturnă, amplasat în incinta Complexului.

Abonează-te la newsletterul nostru!

        Dacă vrei să primești informații în legătură cu evenimentele ce urmează să le organizăm în Complexul ArtEd, completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.