® ArtEd este marcă înregistrată

Vă mulțumim pentru încredere!

        Aceștia suntem noi, echipa ArtEd, cei care împreună cu copiii dumneavoastră, adăugăm file la povestea noastră. Pentru că ne-ați ales pe parcursul celor 18 ani de activitate și copiii dumneavoastră și-au petrecut o parte din vacanță cu noi, vă asigurăm că recrutarea membrilor echipei noastre este unul dintre aspectele cele mai importante și că, în fiecare an, ne străduim să îl îmbunătățim.

ArtEd

Alexandra Babii

Atelier de dans

Fac cu drag atelierul de dans deoarece sunt pasionată de orice înseamnă ritm și mișcare și vreau să transmit acest lucru și copiilor cu care intru în contact.

ArtEd

Alexandra Covrig

Atelier de teatru

Prin intermediul teatrului îi provocăm pe copii la joc, pentru a călatori într-o lume minunată unde își vor dezvolta imaginația, își vor descoperi potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

ArtEd

Iulia Ioniță

Atelier de animație

Atelierul pe care îl desfășor în cadrul taberei este cel de animație în care copiii creează figurine confecționate din plastilină după care le animează cu ajutorul aparatului de fotografiat prin tehnica stop-motion.

ArtEd

Larisa Enache

Atelier de teatru

Atelierul pe care îl dezvolt este unul bazat pe joc și răbdare. Momentele teatrale le creez cu copiii, începînd de la poveștile lor. Sunt construite pe loc. Orice idee este folosită în scop artistic. Copii își dezvoltă astfel abilitatea de a-și comunica ideile în public fără trac și de a-și exersa atât memoria cât și imaginația. Este un atelier al zâmbetelor și al prieteniei. Jocurile sunt interactive, în grup.

ArtEd

Laura Popa

Atelier de fotografie

În cadrul atelierului pe care l-am desfășurat, am îndrumat copiii spre tainele artei foto

ArtEd

Petra Mayaya

Atelier de medarts

La igienă și măsuri de prim-ajutor, învățăm și ne distrăm cu spor!

ArtEd

Ciprian Cobzaru

Atelier de teatru

Situațiile de viată pe care le trăim ne propun de fiecare dată roluri noi. În atelierele de teatru le putem exersa pentru a fi la înălțimea provocărilor cu care ne confruntăm.

ArtEd

Ștefan Strătulat

Atelier de sport

Sportul îi ajută pe copii să-și însușească unele trăsături de caracter (disciplina, corectitudinea, punctualitatea, respectul și responsabilitatea). Copilul învață să piardă, dar are și satisfacții atunci când câștigă un joc.

ArtEd

Simona Aioanei

Departament logistic

ArtEd

Mihai Belcan

Departamentul IT

Abonează-te la newsletterul nostru!

        Dacă vrei să primești informații în legătură cu evenimentele ce urmează să le organizăm în Complexul ArtEd, completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.