® ArtEd este marcă înregistrată

Povestea ArtEd

         Povestea ArtEd a început acum 22 ani, când am creat o tabară cu program educaţional pentru copiii din România. 40.000 de copii ne-au trecut pragul de atunci şi cu ajutorul lor, noi am reuşit să dezvoltăm activitatea taberei şi să organizăm programe speciale de educaţie prin artă pentru aceştia.

    Tabăra ArtEd a fost înființată în anul 2001 cu scopul de a instituționaliza o direcție distinctă de activitate și anume, derularea programelor de educație prin artă. Începând cu anul 2001 au beneficiat de serviciile noastre copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani proveniți din toate județele țării și din străinătate.

        Din anul 2001 și până astăzi echipa ArtEd a realizat programe educaționale la care au participat peste 40000 de copii din toată țara. Echipa este alcatuită din specialiști cu multa experiență în lucrul cu copiii, iar, pe parcursul anilor, am promovat în permanență în cadrul echipei oameni tineri, care au adus de fiecare dată un suflu nou în echipă.

      Complexul ArtEd este locul pe care l-am creat special pentru tipul acesta de activităţi. Povestea noastră a adunat aici cele mai frumoase personaje, întâmplări încărcate cu amintiri pe care nu le vom uita niciodată, emoţii şi satisfacţii ce ne-au adus energia pozitivă pe care am folosit-o în următoarele capitole.