Școala Altfel / Săptămâna Verde 2023

     Pentru ”Școala Altfel” Tabăra ArtEd vă propune un program, pe care să îl realizăm la Complexul ArtEd, din Durău, personalizat în acord cu preferinţele dumneavoastră. Începând cu acest an vom extinde modulele pe care le putem organiza și,din care, cadrele didactice împreună cu elevii și părinții să poată alege, cu următoarele propuneri:

Educație pentru sănătate – cursuri de prim ajutor, igienă și alimentație sănătoasă
Laboratorul copiilor – experimente practice din fizică, chimie și biologie, prin care să îi ajutăm pe elevi să vadă și să înțeleagă ce se întâmplă în mediul înconjurător
ArhitectEd – un modul de arhitectură prin care ne propunem să cultivăm elevilor bunul gust în ceea ce privește clădirile și modul în care acestea pot fi construite în armonie cu natura și cu locul în care sunt amplasate.
Cunoașterea naturii – beneficiem de o curte impresionantă și suntem înconjurați de Parcul Național Ceahlău, astfel că acest modul poate combina explorarea mediului înconjurător cu lecții de supraviețuire în natură.

 

 

     Tabăra ArtEd vă propune un program dedicat activităților din cadrul programului ”Săptămâna Verde” pe care să îl realizăm la Complexul ArtEd din Durău. În acest an vă propunem o serie de module educative, distractive și captivante ce vor include următoarele:

– Cunoașterea naturii și conștientizarea importanței protejării mediului

– Activități de petrecere a timpului în natură;

– Jocuri în mijlocul naturii

– Lecții interactive realizate cu ajutorul echipamentelor pe care le avem ( aplicații interactive, ecran multitouch, imprimantă 3D)

 

 

      Totodată, vă propunem să combinăm metodele de educație non-formală, pe care le utilizăm cu succes în programele noastre, cu lecții din: istorie, literatură și geografie. Vom încerca să facem acumularea de cunoștiințe cât mai relaxată, beneficiind de tot ceea ce avem la dispoziție: curtea taberei, sălile de lucru, sala de spectacole, materialele pe care le putem pune la dispoziție, ideile și creativitatea.
        Tot acest program va fi completat cu o intrare la piscina ArtEd și diverse activități, atât la interior, cât și în curtea exterioară a complexului. Fiecare program pe care îl parcurgem împreună va fi documentat foto-video, astfel încât acest program să poată fi prezentat în cadrul școlii din care provin elevii, putând fi un exemplu de bună practică.

 

 

 

Pachete

Prețuri valabile până la 31 decembrie 2023

 

2 nopți cazare*

1 modul tematic cu 2 intervale de activități

 

550 lei/persoană (pentru un grup între 10 și 30 de elevi)

500 lei/persoană (pentru un grup de peste 31 de elevi)

 

 

 

3 nopți cazare*

2 module tematice cu 4 intervale de activități

 

770 lei/persoană (pentru un grup între 10 și 30 de elevi)

720 lei/persoană (pentru un grup de peste 31 de elevi)

 

 

 

4 nopți cazare *

3 module tematice cu 6 intervale de activități

 

970 lei/persoană (pentru un grup între 10 și 30 de elevi)

920 lei/persoană (pentru un grup de peste 31 de elevi)

 

 

 

Pachetele includ **:

– ateliere de lucru cu 1/2/3 module tematice adaptate programei săptămânii ”Școala Altfel” / programului ”Săptămâna Verde”
– drumeție în Parcul Național Ceahlău
– o intrare la piscina ArtEd (1 h 30 min)
– film și fotografii

 

 

 

* Camerele și apartamentele se vor elibera la ora 10:00

** Intrarea în prima zi se face cu cina, iar ieșirea în ultima zi cu micul-dejun

 

 

Pentru alte detalii și rezervări, ne puteți contacta telefonic la numărul 0720 – 550.767